KezelésekFogfehérítés

Fogfehérítés

Az ideális mosoly eléréséhez rendelőnkben több módszer is pacienseink rendelkezésre áll, melyek mindegyike biztonsággal és kíméletesen fehérít, gyönyörű, fogakat eredményez.

Ragyogó mosoly egy óra alatt!

A fogfehérítő technológia élvonalát képviselő Beyond Power Whitening System™ hidegfényt alkalmazó fogfehérítő készülék segítségével, rendelőnkben, orvosi felügyelet mellett mindössze egy óra alatt gyönyörű fehér fogakra tehet szert!
A Beyond™- módszer ma elismerten a létező leghatásosabb fogfehérítő eljárás, amellyel fogai színében a Vita™ színskála szerint átlagosan 8 árnyalatnyi javulás érhető el, eredménye pedig akár két évig is látható.
Részletek »

Fogfehérítés otthon

Pacienseinknek otthoni használatra az amerikai Opalescence® Tooth Whitening System termékeit ajánljuk.
Az egyéni mélyhúzott fogfehérítő sínnel történő fehérítő eljárással már 5-12 éjszaka alatt elérhető a kívánt fogszín, amelyet pácienseink otthon egy színskála alapján maguk ellenőrizhetnek. Az fogfehérítő eljárás eredménye általában már az első éjszaka után látható.
Részletek »

Nincs reménytelen eset!

Természetesen nemcsak az egész fogazat fehérítése lehetséges. Egyes fogcsoportokat, fogakat külön is kezelhetünk, amire elszürkült, gyökérkezelt fogak fehérítése esetén lehet szükség.
Az ilyen esetekben speciálisan a gyökérkezelt fogak fehérítéséhez kifejlesztett Opalescence® Endo® paszta használatával az ún. "walking bleach" módszert alkalmazzuk.
Részletek »

Get the Flash Player to see this player.

EDENTAL Fogászati Rendelő

H-9024 Győr, Kálvária u. 45/A.
Telefon: +36 (96) 528 890
Telefax: +36 (96) 528 889
E-mail: info@edental.hu

 

Dr. dent. Bognár Edina
vezető fogszakorvos

 

Rendelési idő

Hétfő: 9.00 - 20.00
Kedd: 9.00 - 20.00
Szerda: 9.00 - 20.00
Csütörtök: 9.00 - 20.00
Péntek: 9.00 - 20.00

 

Időpont egyeztetés

+36 (30) 9 799 859

 

Hol talál minket?

Get the Flash Player to see this player.