Kezelések

Kezelések

A kezelés időpontja

Igyekszünk pácienseink és kísérőik várakozási idejét minimálisra csökkenteni. Ezért kezeléseket és beavatkozásokat kizárólag előre egyeztetett időpontokban végzünk.

Időpont egyeztetésről bővebben itt olvashat

A várakozás perceiben

Fontos számunkra, hogy a várakozás percei nyugodtan, stressz-mentesen teljenek - ezt segíti a barátságos hangulatú, kényelmesen berendezett, légkondicionált váró is.

Itt akár egy lakás nappalijának nyugalmában halk zenét hallgatva olvasgathat, megismerkedhet új szolgáltatásainkkal és kitöltheti az adatfelvételi lapot.

Nézzen körül rendelőnkben! A virtuális sétához kattintson ide!

Adatfelvételi lap

A fogazat fontos része az emberi szervezet egységes rendszerének. A fogászati kezelést így számos, a szervezet általános egészségi állapotát érintő tényező befolyásolhatja.

Ezért rendelőnkben a fogászati kezelések megkezdése előtt minden új páciensünk kap egy adatfelvételi lapot. Ezen néhány személyes adaton kívül, az Ön általános egészségi állapotára vonatkozó kérdés szerepel, különös tekintettel azokra a pontokra, melyek a fogászati, szájsebészeti beavatkozásokat befolyásolhatják.

Fontos számunkra, hogy az adatfelvételi lapot - melynek kérdései néhány perc alatt megválaszolhatóak - a lehető legpontosabban töltse ki.

Ha egészségi állapotában a kezelések során változás állna be, kérjük a következő kezelést megelőzően, kezelőorvosát feltétlenül tájékoztassa erről.

Az adatfelvételi lapot letöltheti számítógépére, és már a kezelést megelőzően áttekintheti, sőt ki is töltheti azt. A kitöltött és kinyomtatott adatlapot, kérjük, hozza magával az első kezelésre.

Adatfelvételi lap letöltése kattintson ide (pdf formátum)!

Ingyenes állapotfelmérés, konzultáció

Az első találkozás alakalmával a kitöltött adatfelvételi lapot fogorvosaink gondosan áttekintik, ennek alapján további kérdéseket tehetnek fel, pontosítva a válaszokat.

Az adatlap kiértékelését követően minden esetben komplex diagnosztikai eljáráson alapuló szájvizsgálatot és rákszűrést végzünk.

A pontos diagnosztikát szolgálja a röntgenfelvétel, amely segítségével a szájvizsgálat során esetlegesen rejtve maradt elváltozások, panaszt nem okozó krónikus gyulladások is felfedhetővé válnak. A röntgenfelvételt az állapotfelmérés során rendelőnkben külön térítés ellenében elkészítjük.

A szájvizsgálat során tapasztaltak, valamint az esetleges röntgenfelvétel alapján fogorvasaink ismertetik Önnel a vizsgálat eredményét, részletesen tájékoztatva a szükséges kezelésekről, felhívva a figyelmet az egyes beavatkozások ésszerű sorrendjére, és azok hosszú távú következményeire.

Kezelési terv

A konzultáció alapján fogorvosaink a szakmai lehetőségek és az Ön igényeinek figyelembevételével elkészítik a személyre szabott kezelési tervet.

A kezelési terv alapján Ön pontos képet kaphat fogazata állapotáról, az elvégzendő kezelések időbeni lefolyásáról, és várható költségeiről is.

Így valamennyi szükséges információ birtokában, kötelezettség nélkül dönthet arról, igénybe veszi-e szolgáltatásainkat. A javasolt kezelési terv elfogadása esetén kezdődhet csak el a fogászati kezelés.

A kezelést követően

A kezelés befejezését követően sem hagyjuk magukra pacienseinket.

Számos szolgáltatással, rendszeres ellenőrzésekkel, szűrővizsgálatokkal, megelőző programokkal, információkkal igyekszünk pacienseinknek segítséget nyújtani az egészséges fogazat- és szájhigiénia megőrzésében, a szájbetegségek megelőzésében.

Tudjon meg többet hírlevelünkről

Get the Flash Player to see this player.

EDENTAL Fogászati Rendelő

H-9024 Győr, Kálvária u. 45/A.
Telefon: +36 (96) 528 890
Telefax: +36 (96) 528 889
E-mail: info@edental.hu

 

Dr. dent. Bognár Edina
vezető fogszakorvos

 

Rendelési idő

Hétfő: 9.00 - 20.00
Kedd: 9.00 - 20.00
Szerda: 9.00 - 20.00
Csütörtök: 9.00 - 20.00
Péntek: 9.00 - 20.00

 

Időpont egyeztetés

+36 (30) 9 799 859

 

Hol talál minket?

Get the Flash Player to see this player.